Capism Your investment is my playground

June 26, 2012

in 1991 we became the biggest

Filed under: Uncategorized — Tags: , , , — cap @ 6:38 am

….according to ourself.

Fantomen borta

Fantomen på Huvudnässkolan är äntligen borta, han har blivit ersatt av en tjej. Hennes namn är dock okänt. Sju elever i årskurs nio på Huvudnässkolan har äntligen målat över Fantomen (mer känd som skolans hatobjekt).

Calle Sennunger, Marcus Mokoena, Tobias Rudqvist, Hanna Jarhed, Casper Johansson, Fredrik Fabo´ och Anders Thornell har på sin fritid målat en stor graffitimålning i tunneln mellan skolhuset och gymnastikhallen.

–        Det tog ca tio timmar att göra målningen, säger Anders.

Killarna berättar att de har målat graffiti sedan de började i sjuan. Enligt dom är målningen den största i Vänersborg. Killarna är mycket nöjda med sitt konstverk och passar på att tacka bildlärarna, som hjälpt dem och även skolledningen, som har gett dem pengar så att de kunde genomföra arbetet.

–        Det jobbigaste och äckligaste var att tvätta väggen, säger Carl

–        Vi fick skrapa (!) bort tuggummi och snus, tillägger de andra killarna.

Alla killarna är eniga om att deras graffiti-målning är den absolut snyggaste i Vänersborg. Eleverna tycker att det ser mycket bättre ut än det gjorde förut och personalen på skolan uppskattar också målningen mycket.

–        Den är jättefin, säger en städerska

Ja, fantomen har det nog bättre hemma i sin dödskallegrotta än i en korridor på Huvudnässkolan där där han blir bespottad. Den nya tjejen kommer nog att klara sig bättre, i alla fall så länge graffiti är inne.

Anna Persson

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress